nasrulhakeem's FotoPage

By: nasrulhakeem fotographer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 28-Jul-2007 18:01 Email | Share | | Bookmark
snack Malam bersama GHAZ


Picture taken from Ghaz's myspace

Salam,hi....humm..kalau episod lalu,aku berbicara tentang ADI Nang..now mlm ni,aku bersama dengan pengarah video klip KAer(alaa..Izinku Pergi)
Quote:
ghaz_wet3: salamm.
nasrulhakeem: Jan
ghaz_wet3: ic..
ghaz_wet3: u punye strength in apa? illustrator n photoshop?
nasrulhakeem: in design >illustrator n photoshop in editing >adobe premier,sony sound forge
nasrulhakeem: yup
ghaz_wet3: ic..
ghaz_wet3: cool..
ghaz_wet3: nanti saya tanya2kan..
ghaz_wet3: u study kat ner?
nasrulhakeem: saya study kat Unikl,MIIT(Malaysian Institute of Information Technology)
ghaz_wet3: ic..
nasrulhakeem: thanks
nasrulhakeem: abg ghaz..keje kat production mane?
ghaz_wet3: sendiri...
ghaz_wet3: nama co. saya The Media Hustler Sdn. Bhd.
ghaz_wet3: tapi i tak hire staff....
ghaz_wet3: kalau ada job, i amik freelance
nasrulhakeem: owhh..
nasrulhakeem: kalau freelance..
nasrulhakeem: amik untuk wat pe?
nasrulhakeem: design?
ghaz_wet3: tgk la keadaan...
ghaz_wet3: normally jadik crew utk video production or 2D/3D animation
nasrulhakeem: ade kosong x??hehe
ghaz_wet3: utk next video kaer ni blom tahu lagi..
ghaz_wet3: tp kalau u nak dtg2 tgk shooting n belajar, boleh je..
nasrulhakeem: owhh yeke??kat ne??
ghaz_wet3: tak tahu lagi..
nasrulhakeem: sya mmg minat bidang mcm ni
ghaz_wet3: nanti i'll let u knw
nasrulhakeem: thanks
nasrulhakeem: production abg ghaz ni ade web x?
ghaz_wet3: blom lagi up n running..
ghaz_wet3: saya sibuk sgtt...
ghaz_wet3: tp kalau u nak design kan, ok gak..
nasrulhakeem: patut ar..
nasrulhakeem: sya search kat internet xde
ghaz_wet3: mmg takde..
ghaz_wet3: tp saya dah book .com dah
nasrulhakeem: owhh
ghaz_wet3: ok la.. saya nak tdo
ghaz_wet3: apa2 hal nanti buzz je saya k..
nasrulhakeem: ok..thanks coz sudi chat dgn saya
ghaz_wet3: no prob..
ghaz_wet3: nite!
ghaz_wet3: salammm..
nasrulhakeem: ok
nasrulhakeem: nite
nasrulhakeem: wsalam


nasrulhakeem


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net